preloader
Top

Formatiile de nunta in 2020 puse la pamant...

Voi cum ati stabilit cu formatiile de nunta ptr. 2021 ?

Tu cand trebuia sa ai nunta?

reprogramare data formatii nunta 2021

Reprogramari formatii nunta bucuresti 2020

Ce au facut tinerii care urmau sa faca nunta in 2020?

Dupa cum bine stim, datorita pandemiei, HORECA s-au prabusit si toate evenimentele care urmau sa se desfasoare in 2020 au suferit amanari.

Evenimentele care trebuiau sa aiba loc in luna mai s-au reprogramat pentru duminici din lunile octombrie, noiembrie in speranta ca aceasta nebunie va trece si totul va reveni la normal dar s-a dovedit ca nu.

Ce alegere ati facut cu:
Formatii Nunta 2020
formatii de nunta 2020 in standby
STOP PANDEMIE !

Aceasta incertitudine politica a dat HORECA peste cap, viitori miri deja trimisesera invitatiile pentru nunta, au facut pregatirile necesare, si-au organizat timpul si-n cele din urma nu au incertitutinea nici la sfarsit de an ca evenimentele vor putea avea loc.

Dupa ce s-a instalat starea de urgenta in martie toti au mutat evenimentul in lunile de la sfarsit de an. A trecut martie, a trecut mai, iunie, speram la o revenire la normal, iulie avem parte de prelungiri de stare de alerta, suntem deja in august unde trebuia sa fie toiul evenimentelor, toti viitori miri amana panicati din zi in zi pentru anul 2021, totul se duce de rapa, bani pierduti, teama, incertitudine.

Restaurantele sunt inchise. in fiecare weekend in zonele de evenimente din afara oraselor unde se afla ballrom-urile speciale ptr. desfasuraraea evenimentelor si unde de regula toata zona trebuia sa rasune de veselie, atmosfera de petrecere, e intuneric total, patronii sunt disperati, afacerea tinde sa ajunga la faliment. Ce ramane de facut? cine este de vina pentru aceasta situatie?!

Artistii, trupele, band-urile sunt in prag de saracie, fotografii, cameramanii, isi vand sculele sa poata supravietui acestui dezastru economic. Pana cand o sa dureze acest cosmar, ce ramane de facut? Suntem deja la sfarsit de august si sursele media anunta ca de pe 1 septembrie se deschid restaurantele.

Mai facem nunta?  Ce folos daca evenimentele sunt deja pierdute? Cine mai face nunta in ultimul moment? Cand sa anunti invitatii iar, poate unii sunt plecati in vacante, altii au plecat din tara, trebuiau sa vina special ptr nuntile apropiatilor dar nu s-au mai intors si nici nu se vor mai intoarce.

Exista totusi o speranta. Cine are nunta reprogramata in luna octombrie o poate face la jumatate din capacitatea salii si 100 persoane afara , asta daca totul ar incepe sa revina treptat spre normalitate.

Dar totusi artistii care traiau din asta ce vor face? Au fost 6 luni de inactivitate, daca continua aceasta situatie ce se va alege de ei si familiile lor, din asta traiesc, cu asta isi castiga existenta.

Sunt firme de evenimente, restaurante care si-au incetat activitatea, pot falimenta, sunt pierderi economice uriase.

Voi cum ati procedat, ce masuri ati luat, cand ati reprogramat evenimentul? Credeti ca aceasta zisa pandemie va tine si la anu`?

Puteti posta in comentariu pe facebook despre cum ati gasit fiecare care o rezolvare.

Stop pandemie !

99 Comentarii

 • img

  Nico

  Postat pe 30 August 2020

  Noi avem contract cu Formatia Romantic Ploiesti (Romeo Radu), de regula aveam evenimentul pe 23 Mai 2020 si l-am reprogramat la anu pe 22 Mai. Romeo Radu este o firma de evenimente care ne-a pus la dispozitie si echipa foto - video si multe avantaje si au fost de inteles, a ramas contractul cu acelasi pret, s-a mutat decat data.

  Reply
 • img

  Bia

  Postat pe 30 August 2020

  Eu o sa fac nunta pe 30 Octombrie. Nu mai dau inapoi. Nu fac nunta sa imi scot banii ci ca trebuie facuta. Spor./p> Reply

 • img

  Dani

  Postat pe 30 August 2020

  Noi am reprogramat pentru septembrie 2021. Am gasit si data la local. Imi pare rau ptr. ce se intampla dar trebuie sa depasim...

  Reply

Articole Asociate